به گزارش شبکه تلویزیونی اقتصادایران، طیبنیا با اشاره به افزایش تولید ششماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به برنامه و مدت مشابه سال گذشته ابراز داشت: دستاوردهای زیادی در ششماهه ابتدایی سال جاری و یک سال اخیر حاصل شده که قابلتقدیر است. تولید محصولات جدید در فولاد مبارکه نشاندهنده خودباوری است.
محمدیاسر طیبنیا افزود: ممکن است در جریان اجرای این طرحها با مشکلات زیادی مواجه شویم، اما باید به خاطر داشته باشیم، این چالشها و محدودیتها همیشه وجود داشته و برای برونرفت از این وضعیت باید با برنامهریزی لازم، بیش از پیش آمادگی داشته باشیم؛ چراکه هنر مدیریت، خنثی کردن این چالشهاست.
وی با اشاره به اینکه تحریمها و حملات سایبری و رسانهای دشمنان را با موفقیت پشت سر گذاشتهایم، تصریح کرد: هریک از این بحرانها به نقطه قوت ما بدل شد و مصداق بارز این امر در فولاد مبارکه با کسب دستاوردهای کمی و کیفی، تنوع محصولات و بومیسازی است. طیبنیا با اشاره به افزایش تولید ششماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به برنامه و مدت مشابه سال گذشته ابراز داشت: دستاوردهای زیادی در ششماهه ابتدایی سال جاری و یک سال اخیر حاصل شده که قابلتقدیر است. تولید محصولات جدید در فولاد مبارکه نشاندهنده خودباوری است.
او با بیان اینکه تولید محصولات جدید در فولاد مبارکه نشاندهنده خودباوری، اعتمادبهنفس و خطرپذیری است، ادامه داد: بهموازات توجه به کمیت تولید، موضوع کیفیت نیز همچنان در صدر اولویتهای شرکت قرار دارد.
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: طی بازدیدهای صورتگرفته از خطوط تولید شرکت، شاهد اتفاقات خوبی بودیم که ازجمله آنها میتوان به اجرای موفقیتآمیز پروژه هیدرولیکی کردن سایدگاید (VSB) ناحیه نورد گرم اشاره کرد که نشاندهنده تثبیت خودباوری در صنعت کشور است.
وی ادامه داد: نام تجاری (برند سازمانی) یکی از مهمترین مسائل برای فولاد مبارکه، بهعنوان صنعتی پیشرو و الگو برای دیگر صنایع و بنگاههای اقتصادی کشور است. وظیفه ما حفظ و ارتقای جایگاه نام تجاری و افزایش اعتبار فولاد مبارکه در سطح جامعه است.
طیبنیا افزود: باید به ارزشهای سازمانی فولاد مبارکه توجه بیشتری داشته باشیم؛ چراکه این ارزشها امروز در حفظ جایگاه نام تجاری، تکمیلکننده نقش تولیدی این شرکت در کشور است؛ بر همین اساس باید درخصوص ارزشهای اخلاقی و مدیریتی حاکم بر این مجموعه اقدامات جدیتری صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه سبکهای استاندارد مدیریتی در بستر فرهنگ سازمانی محقق میشوند، ابراز کرد: سبک مدیریتی در هر سازمان زمانی موفق است که با فرهنگ همان سازمان متناسب باشد؛ بنابراین نمیتوان برای همه سازمانها نسخه مدیریت واحدی تعریف کرد.
انتهای پیام